volja do življenja..

Počasi sem že čisto “na psu”, kar se tiče mojega zdravja. Še posebej mojega kašlja. Znoriš ej! Neprestano kašljam. Se mi počasi že dozdeva, da ko hodim po mestu že z prsti kažeji name in kričijo: “Glej, to je ta ko skoz kašla! Ha ha ha ha.. Lej, spet kašla! Ha ha ha ha..” Sej veste kakšno je Velenje. Svašta!

Uglavnem kašljanje ja, ne morem se ga “otresti”, kar naprej me žgečka v grlu, se mi nabira “cmok”, če se lahko tako izrazim, pa ne mislim na tisti cmok v grlu ko imaš tremo recimo. No, nekaj proti mojemu neznosnemu kašlju sem si sicer že nabavil in prav veselo špricam kot nam vsem znani Gojc v reklami za Angal S. Ampak mislim, da to ni ravno dovolj in srčno upam, da jutri delajo lekarne, da si še nabavim kakšen sirup..!? Držmo pesti! Če ne, bomo pač morali v ponedeljek odpeketati k našim prekomerno usposobljenim in predanim zdravnikom po kakšen nasvet in upali, da ne dobimo kakšen antibiotik, ker se mi dozdeva, da zadnje čase samo še te delijo. Me prav zanima kaj bo z antibiotiki čez dve generaciji..!? Katastrofa (najverjetneje). Totalni imuni.

No, da pa ne bo ta post tako črno obarvan, sem pred nekaj trenutki našel med mojimi slikami tole fotografijo, ki mi je vlila malce upanja in topline, da pa na trenutke še posije sonček. Pač tu pa tam no. Slikca je nastala v ČrniGori na naši terasi, kjer je bilo bolj kot ne vse skurjeno, samo še ta list trave se je krepko upiral vročini in žgočemu soncu.

Seveda pa k temu spada tudi obvezna glasbena spremljava:

P. Diddy ft. Mase – Can’t nobody hold me down

6 thoughts on “volja do življenja..

 1. S takim kašljem je sploh super na predavanjih, ali pa recimo na izpitu, ko veš da greš vsem na nerve, profesor te pa seveda napizdi, namest da bi te ven spustu za 5min. Speku enkrat!
  Antibiotiki za kašelj? Men niso glih pomagali, prej nasprotno, angine, gripe in kašelj, vse se je še sam ponavljal, sem bla že tko rekoč imuna. No, zdej pa že več let nism pipnla antibiotikov. Prej sem zdrava, pa še ponavlja se ne.
  Čajaaaa, velik čaja. Pa not limonce pa pomaranče. Loh tud zelene mandarine 😉

  Get well soon 🙂

 2. Uuuuu.. TNX 4 the wišez..
  Čaja pa že tolk popijem, da mi bo počas namest švica začel iz por ven lezt. Porkadusch! Sem pa zdele mamco nafehtal, da mi mal cukra prepraži z mlekom pa z žajbljem (al kako se že nardi)..? Sej veš – stara šola! 😉

 3. Ja vem 😀 Sam mi smo to počel brez mleka pa brez žajbla, sam cukr. Sladko k porkamadona. Pomaga pa.
  Hehe, kaj bi mi brez mamic a? 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s