nightmare on elm street..

Kot vidite sem se vrnil iz “oddiha”. Kratko ampak kvalitetno. Edino kar ni bilo kvalitetno in še najmanj kratkoje bilo čakanje na meji. Več kot dve uri – POPIZDIŠ!.  Ampak pustimo zdaj to. Uglavnem, nastalo je kar nekaj slik, ampak najprej bom objavil samo eno, katera mi je med nastajanjem le te “pognala strah v kosti”, če se lahko tako izrazim. Med nastajanjem te fotografije sta mi po glavi letela dva filma, in sicer:

Imam dober razlog za strah..!?

No, pa da še opišem trenutno stanje “narave”: tema kot je ne vidiš pri nas, kjer je že vse svetlobno onesnaženo zaradi luči. Tišina takšna da slišiš kako se ti oči premikajo v očesniv votlinicak, ko pogleduješ levo ter desno. Potem malce zapiha vetrič, čeprav rahli, se to odpadlo jesensko liste kar veselo popelje z njim in nastane kar malce srhljiv  zvok.  Potem se še kakšna živalca v grmovju premakne in ko sešteješ vse skupaj si lahko mislite kakšni so bili moji občutki..!?

No tukaj sta pa še oba trailerja, za vse tiste ki teh dveh filmov niso gledali. Čeprav sedaj ne bo takšnega učinka kot je bil, ko smo to gledali kot majhni otroci:

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s