nova pridobitev..

Evo, pa sem ga le dobil. Sicer ni objektiv, katerega sem omenjal v prejšnjem postu, sem pa dobil (beri: sem si nabavil z trdo prisluženim denarjem) novi računalnik. In sicer prenosnika, ampak ne kartako enega prenosnika. Nabavil sem Lenovo ThinkPad W500.

Aha, malo jače..!? 😉 Hec..!

Po enodnevni uporai sem še kar navdušen. Prve fotke, ki sem jih (malce) obdelal v photoshopu so pa že pokazale malce razlike med novim in starim računalnikom (namiznim PC-jem). Pozitivne seveda. Edina razlika pa je (če lahko tako rečem) v procesorju -tukaj INTEL tam AMD približno isti rang; ter grafična – tukaj ATI FireGL tam NVIDIA GeFOrce. Aja, pa tukaj je 2 GB rama manj.

Zaenkrat še laufan na Visti Ultimate, ki jebila prednaložena, kako dolgo pa se bo obnesla, bomo pa videli. Kaj več bom pa tudi povedal, ko ga bom pošteno sprobal. Zdaj pa še nekaj fotk svečanega dejanja – odpiranja. A ni to neki najboljšega (če seveda odmislimo, khmm, določene stvari) ko si nekaj nabaviš in potem z takšnim veseljem odpreš škatlo on odpakiraš zadevo in zalaufaš, …

2 thoughts on “nova pridobitev..

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s