Indija Koromandija..

Kot verjetno veste, vsaj tisti, ki me osebno poznate, sta se moja “tastara dva” odpravila v Indijo. Za očeta je to že drugič, namreč lani je bil že pet mesecev, za mamo pa prvič. Kot opisujeta se dobro znajdeta, verjetno po zaslugah lahnskoletnega obiska. Presentlo me je pa to, da se mama, baje, zelo dobro znajde (preseneča me zato ker ne zna tujih jezikov – dobesedno NE ZNA..!), ampak zelo jasno in glasno (kot sta navedla v emailu) odstlavlja nadležne indijce z: NO THANKS, ter jih umirja če se hočejo pogajati: SHANTI, SHANTI (kar pomeni: Počasi, počasi po indijsko). Jap, zelo pohvalno.
In zakaj sem se odločil da objavim njune slike? Preprosto zato ker sem spet v polnem zagonu kar se službe tiče (delam ponovno od teme do teme), in ni in ni časa, da bi kaj konkretnega poslikal. Poleg tega vas pa verjetno zelo veliko zanima kako kaj v resnici zgleda ta “3. svet”..!?

Sicer slike niso najboljše kvalitete, ampak je razumljivo, saj gre za kompaktni fotoaparat, ki ga v roki drži neizkušen (vsaj) petdesetletnik. 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s