rokometna tekma..

Ampak ne kar navadna rokometna tekma. Potekala je med “veterankami” RK Gorenje (v narekovajih zato ker so šele okoli 30 let stare, ampak ne igrajo več, vsaj profesionalno ne). Ter naključno izbranimi moškimi, med katerimi je bilo tudi nekja bivših članov RK Gorenje. Vse skupaj se je začelo z nekakšno stavo, da so eni boljši kot drugi oz. nekaj v tem smislu. Nevem točno kako se je začelo, ampak je že v samem štartu dišalo po smehu. In tako je tudi bilo – komično ampak zanimivo. Za začetek so veteranke prišle z dvema igralkama manj. In tako je morala moška stran najprej posoditi dva igralca med katerima je bil tudi nekdanji rokometaš oz. golman ekipe RK Gorenje.
Na koncu koncev je bilo še kar zanimivo za pogledati, saj je bilo še kar nekaj dobrih akcij, ki so bile tudi uspešno zaključene. Zdaj pa dost – gremo na slike:

P.S. Za člane ZSFB: Kaj je z stranjo, meni je noče odpreti..!? Ali konec z tem ali se je prestavlo vse skupaj kam drugam..?

3 thoughts on “rokometna tekma..

  1. S čim je slikana tekma? Malce temne slike so. Mogoče če bi jih malo sfriziral bi ble bolše.

    Kar se tiče ZSFB pa ne vem zadnje čase niso aktivni. Al niso podaljšal domene ali pa imajo druge razloge.

  2. Slikano je z Nikonom D60 in 70-300 objektivom. Je blo že v osnovi bolj temno in nastavitev nisem mel ravno najbolj primerno nastavljenih.. Tko da sem se tudi pri obdelavi držal malce bolj “temačnega vzdušja”..

  3. Zoom in še telezoom (f3,5 – 5,6 ) …oba odvzemata preveč svetlobe in še zaradi časa, ki mora bit kratek, da zalepi gibe, je uspeh, da sploh grata takšna slika v tako velikem prostoru, če ni prof. močan fleš zraven. Analogno barvna pa bi še težje in le z normalnim objektivom 1,2 – 1,8 je to možno bolj kvalitetno.Namreč tudi fleš nima haska, če svetloba nima odboja od nekega po možnostjo čim svetlejšega… sama fotografija pomeni prenos …oziroma refleks ali odboj svetlobe… V takih pogojih so te slike uspeh…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s