Nedeljska dogodivščina..

Danes zjutraj se mi je zgodilo nekaj smešnega, zanimivega ter predvsem poučnega. Namreč zjutraj se zbudim (zgodaj), zunaj lepo sije sonček, brez oblačka, toplo zunaj, … Uglavnem prav prijetno je bilo.. Ustavrjeno za sprehod okoli jezera in en manjši “foto sesion”.. Lepo nekaj malega pojem, spijem kavico in ves navdušen odpravim na Velenjsko jezero.. Pridem na jezero, parkiram, vidim da se naši nogometaši pripravljajo na trening, kar pomeni še en dodaten “motiv” za fotkanje.. Se na hitro odpravim proti potki, ki poteka okoli jezera, zamenjam objektiv, ki je bil nameščen na fotoaparatu za zoom objektiv in veselo začnem “škljocat”.. Naredim cca. 30 fotografij, pridem do mesta kjer se da z širokokotnim objektivom lepo pofokati celotno jezero.. Hitro menjam, da ulovim sončne žarke, ki so prav lepo padali na gladino jezera, pošklocam cca 5 fotografij in sedaj je že čas da pogledam kaj sem ujel v objektiv.. Pritisnem gumb za pregledovanje fotografij in kaj se izpiše na ekrančku..? Tako je: NO MEMORY CARD..!!!
Prva misel ki mi je prišla na pamet: Teh 30 fotografij bom požrl.. Začnem iskat po torbici drugo kartico.. Iščem, iščem in nič ne najdem.. Koliko kletvic sem spustil na plano raje ne bom omenjal.. Jezen na sebe kot nevem kaj, se odpravim proti avtu in domol.. In tako sem danes na tak prečudovit dan ostal brez fotografij.. Ko sem prispel, sem poiskal kartice. jih poformatiral in lepo zložil v torbico.. Na koncu sem naredil še tole fotografijo (vsaj nekaj), kar iz balkona, saj mi ni bilo več do sprehajanja in potikanja po naravi..

nedeljska-dogodivscina_0101

In nauk te zgodbe oz. dogodivščine je:

“Nikoli ni prevč spominskih kartic..!”

2 thoughts on “Nedeljska dogodivščina..

  1. bo treba v nastavitvah vklopit funkcijo, ki ti ne dovoljuje fotkat brez kartice 🙂
    ali pa vmes parkrat preverit kako izgledajo fotke na lcd-ju aparata 🙂
    še sreča, da ni bilo kaj pomembnega – recimo poroka 😉

  2. Heh, ja še sreča da ni bilo kaj pomembnega. Saj to ni trajalo niti pol ure, sam ni mi niti na pamet padlo da bi se mi lahko kaj takšnega zgodilo. Jah kaj čmo, sem pa od sedaj dalje bolj previden. Vsaka stvar je za nekaj dobra (ali kako se že reče).

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s